Hodnocení obchodu

5,0 241 hodnocení
Přidat hodnocení
5
235x
4
3x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Pavel Žďára | 3.12.2019
za tuto cenu nic lepšího neseženete!!!
PJ Avatar autora Petr Janda | 29.11.2019
Není možné spojit kamery s telefonem,za ty peníze jsem si myslel,že to bude v pohodě,kdybych to neměl přišroubované na zdech ,vrátil bych to.
KA Avatar autora Kamil Adamec | 20.11.2019
Jsem spokojen rychle dodání a za bezkonkurenční cenu
VB Avatar autora Vladimír Beneš | 19.11.2019
jsem spokojen
VJ Avatar autora Vojtěch Janoušek | 17.11.2019
Pomohou s výběrem i konfigurací, rychlé dodání, super ceny.
Avatar autora Pavel Žďára | 11.11.2019
Obchod mě velmi mile překvapil, po registraci bezkonkurenční ceny kamer a navíc byla v ceně i plná konfigurace systému, prostě borci.
MB Avatar autora Marek Bubeníček | 5.11.2019
Vše super
EF Avatar autora Eduard Florek | 4.11.2019
Objednávka rychle vyřízena a také spokojenost s komunikací.
ZV Avatar autora Zdeněk Vodák | 28.10.2019
Objednávka vyřízena k celkové spokojenosti, nemám žádnou připomínku.
Avatar autora | 28.10.2019
+ Výborné informování obchodu o stavu objednávky, rychlé vyřízení objednávky, dobré ceny.

Rychlý bezproblémový nákup, naprostá spokojenost.
PP Avatar autora Petr Pokorný | 23.10.2019
Objednávka rychle vyřízena, dobré ceny i komunikace obchodu, spokojenost.
JG Avatar autora Jan Gurega | 22.10.2019
rychlost, kvalita, ochota, nemám žádné připomínky
I Avatar autora Instal - Renč s.r.o. | 22.10.2019
V pohodě
MT Avatar autora Miroslav Tartárek | 15.10.2019
Dobrý, bez problémů
JM Avatar autora Jiří Mareš | 12.10.2019
Opět super!
JP Avatar autora Jaroslav Petráš | 9.10.2019
Skvělé ceny, prodejce i technická podpora
J Avatar autora Jiří | 1.10.2019
Profi obchod a rozumné ceny
Avatar autora | 20.9.2019
+ Rychlost jednání obchodu
+ Ochota poradit a pomoci se vším
+ Kvalitní nabízené produkty
+ Zákazníků si váží
+ Nabízí technickou podporu i dlouho po koupi produktů
- Absolutně žádné

Vynikající jednání se zákazníkem. Velmi ochotně mi již několikrát poradili před koupí zboží i po koupi ve věcech montáže nebo nastavení zařízení.
KD Avatar autora Karel Delawski | 17.9.2019
Dobré ceny po registraci, technická podpora, rychlé dodání zboží.
Avatar autora | 10.9.2019
+ Ochota, střícnost, bleskové dodání
+ Super ceny

Majitel eshopu je super chlap, který rozumí věcem co prodává a doporučí nejlepší řešení. Ja mě jasná volba!!!

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 245

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.