Hodnocení obchodu

5,0 249 hodnocení
Přidat hodnocení
5
243x
4
3x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VJ Avatar autora Vojtěch Janoušek | 16.1.2020
Vše je OK a i reklamace proběhne OK.
LM Avatar autora Lubomir Mikolaj | 8.1.2020
Spokojny zakaznik. Sortiment, ceny, sluzby, poradenstvo na urovni. Doporucujem.
MH Avatar autora Milan Hertel | 6.1.2020
Děkujeme za nadstandardní přístup. Zboží doručeno rychle a v naprostém pořádku. Ve srovnáni s jinými obchody bezkonkurenční přístup a ochota v poradenství. Vřele doporučuji.
MT Avatar autora Miloslav Tománek | 2.1.2020
Rychlé dodání
HR Avatar autora Hana Růžičková | 26.12.2019
Výborná kmunikace , ochota a poradenství , rychlé doručení zásilky , děkuji a DOPORUČUJI.
AB Avatar autora Aleš Bitter | 25.12.2019
Rychlé vyřízení, sleva.
JJ Avatar autora Jan Jirkovský | 22.12.2019
Rychlé jednání, množstevní sleva, velká spokojenost.
PL Avatar autora Petr Landa | 16.12.2019
Maximálně spokojen
Avatar autora Pavel Žďára | 3.12.2019
za tuto cenu nic lepšího neseženete!!!
PJ Avatar autora Petr Janda | 29.11.2019
Není možné spojit kamery s telefonem,za ty peníze jsem si myslel,že to bude v pohodě,kdybych to neměl přišroubované na zdech ,vrátil bych to.
MV Avatar autora Martin Vavruša (Administrátor) 16.1.2020
Dobrý den pane Jando. Všechny IP kamery, NVR a DVR HIKVISION lze jednoduše zobrazovat na mobilních telefonem pomocí aplikace Hik-Connect. A to i bez veřejné IP adresy. Návod najdete zde: https://eshop.vakap.cz/podpora/vzdaleny-pristup-hik-connect/
KA Avatar autora Kamil Adamec | 20.11.2019
Jsem spokojen rychle dodání a za bezkonkurenční cenu
VB Avatar autora Vladimír Beneš | 19.11.2019
jsem spokojen
VJ Avatar autora Vojtěch Janoušek | 17.11.2019
Pomohou s výběrem i konfigurací, rychlé dodání, super ceny.
Avatar autora Pavel Žďára | 11.11.2019
Obchod mě velmi mile překvapil, po registraci bezkonkurenční ceny kamer a navíc byla v ceně i plná konfigurace systému, prostě borci.
MB Avatar autora Marek Bubeníček | 5.11.2019
Vše super
EF Avatar autora Eduard Florek | 4.11.2019
Objednávka rychle vyřízena a také spokojenost s komunikací.
ZV Avatar autora Zdeněk Vodák | 28.10.2019
Objednávka vyřízena k celkové spokojenosti, nemám žádnou připomínku.
Avatar autora | 28.10.2019
+ Výborné informování obchodu o stavu objednávky, rychlé vyřízení objednávky, dobré ceny.

Rychlý bezproblémový nákup, naprostá spokojenost.
PP Avatar autora Petr Pokorný | 23.10.2019
Objednávka rychle vyřízena, dobré ceny i komunikace obchodu, spokojenost.
JG Avatar autora Jan Gurega | 22.10.2019
rychlost, kvalita, ochota, nemám žádné připomínky

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 253

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.